Sla navigatie over Ga direct naar navigatie
Iris Raaijmakers aan het werk

Iris Raaijmakers

Iris behaalde in 2000 haar diploma edelsmeden aan de vakschool te Schoonhoven. In april 2002 is zij als zelfstandig goudsmid aan de slag gegaan. Zij werkte voornamelijk freelance voor verscheidende juweliers. In 2004 is zij daarbij begonnen met het ontwerpen van eigentijdse sieraden. Haar specialiteit is het ontwerpen en vervaardigen van unieke en persoonsgebonden sieraden.
Haar sieraden zijn handgemaakt naar eigen ontwerp. Denk hierbij aan kettingen, armbanden, oorsieraden met edelstenen zoals amethisten en turkooizen, parelmoer en zoetwaterparels in allerlei vormen en kleuren en zilver. Haar sieraden worden onder andere verkocht bij kap- en schoonheidsalons en kleine boetiekjes.
Zelf geeft zij op aanvraag sieradenavonden, waarop zij bij de mensen thuis haar werk aanbiedt. Daarnaast exposeert zij op verscheidende kunstmarkten en geeft zij ook workshops, bij mensen thuis en op scholen. Ook verricht zij reparaties en restauraties aan bestaande sieraden. En maakt zij van oude gouden sieraden nieuwe sieraden.
Iris doet mee aan Kunstroute Ridderkerk.

Activiteiten Iris Raaijmakers:

Iris Raaijmakers

Westerhof 26
2987 XS Ridderkerk

0180-84 81 60
06-46 19 26 31
iris@my-precious.nl